bestnyer iCep’s kali ni..

February 17, 2008 at 8:15 am (Uncategorized)

hai kawan2, mesti kawan2 semua ada pergi ke program iCep’s yang kat stadium tue kan?. ala, program anjuran 4rd year FEM’s student tue, setiap tahun dianjurkan sebab tue final project diorang. Em, walaupun assignment berlambak tapi kawan2 semua mesti tak lepaskan peluang keemasan macam tue kan. Yela, dapat cuci mata dengan melihat pelbagai jenis pakaian, tudung, aksesori, handbag, jam tangan, cenderamata dan macam2 lagi la. Sampaikan aku pun bukan setakat window je, malah shopping sakan lagi. Hampir ratus jugak la duit keluar, biasalah orang perempuan, bila shopping tak ingat dunia. Duit mengalir macam air je, sedar2 dalam bank dah kering. Time ni, menangis pun dah tak guna, maklum la, alang2 shopping tue biarlah “belanja besar”. Bak kata orang, alah membeli, menang berbelanja, betul tak? hehehe….tapi, biarlah berpada-pada kan?.

 tetapi, apa yang ingin di highlightkan di sini, program tue memang dahsyat.. sambutan memang menggalakkan, bukan setakat student aje yang join, orang luar pun ramai jugak yang hadir. Nampaknya, program tue memang dikategorikan berjaya jika dilihat pada luarannya. Apa pun, tahniah buat semua pelajar yang terlibat, korang memang the best..!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: