my beloved friends…

March 18, 2008 at 6:56 am (Uncategorized)

5 Comments

  1. seasonlite said,

    Biey…cantik la bie punya slide…tapi sedihnya bie tak bg lagi gmbr ore nak kat Sukida aritu..^_^ antarla yer…keep smiling with happiness..^_^

    Sejuk ati tgk blog bie…

  2. hafilez said,

    nice slide kak biey!!!ni nak respon sal comment akak tu..emm,so mksd akak kwn akak tu laki la ek?then you “accidently” fall in luv with him,gitu?klu ikut org, pompuan luahkn luv feeling kat laki tetap xpatut…bukan pa, walau skg ni zaman moden tp perigi cari timba still dipndg pelik n abnormal,heheeheheheh,lebih krg gitu la.tp klu laki jnis xpndi nak xpress feeling pun ssh gak kan!so, pa kata akak start ngan bg hint o signal yg akak suka kt dia.bg la kata2 kiasan ke apa..kan org mlyu ni penuh dgn bga2 bhsany!!!klu dia xfhm jg, sepak kpala dia skli.nape la ssh sgt nak fhm kn?!heheheheh..xla..klu dia mmg xfhm jg myb itu jln terbaik utk akak b’trus trg ngan laki 2..susunlah ayat2 yg xkn m’pengaruhi hub. korg..eleh, cam xpenah tgk cite cinta pla dia ni!!!samada tindakan akak akan memutuskn friendship korg, u have to take win2 situation la..go on ngan luahan hati akak klu itu yg akak mau tp prepare la hati akak tu sekuat n setabah mgkin klu si dia xleh nk mnerimany…lg parah klu ia turut influence friendship korg!tp kak, hilang kwn skligus cinta o b’kawan slagi mana hayat dikandung bdn n m’yimpan kedap rasa cinta itu dlm hati…akak pilihlah yg mana.klu nasib m’yebelahi akak myb akak akan dpt kwn n cinta,itu sbnrny lbh manis kan!!!tp brpa byk percentage utk itu??kena dikira jg…pada org, m’yintai xsemestiny memiliki..m’doakan kebahgiaan si dia walau hati merintih pedih mlihat si dia dgn org lain…cuma berdoa dlm hati andai dia mmpu membaca rasa cinta di hati…at last, it’s all bout ur heart sist!!ada org jd selfish sbb cinta.ada org jd semulia2 insan sbb cinta…cinta,cinta,cinta!!!m’yintai suatu rasa yg indah, dicintai membuahkan rasa bahgia dijiwa…kwn o cinta???!org rasa org pilih kwn…..dan m’yimpan rasa cinta dlm hati shingga bnr2 pasti yg dia jg m’punyai rasa yg sama!!!that’s all…

    tx my dear ipa 4 the long explanation….) yup, akk stju sgt2, menyintai x bermakna memiliki tapi situasi 2 bukan atas diri akk, cuma tempias jela, heheeee…akk pn sgup pilih kwn dr cinta coz cinta ni menyakitkan walau sekali pandang nampak indah….hakikatnya, hanya mereka yg merasainya tahu akan segala pahit manis dalam percintaan, btul tak??? huhuhuuu..

  3. ciksu said,

    Salam Bie. Hahaha che ternampak seseorang dalam bie punye slide..Cuba teka? xpela che jawab..hehe sheik muzaffar.. Rupanye bie juga minat yea..xpe kita kongsi minat tu yea? Hehe gurau je bie..What ever la..yang penting bie punya slide ok..GUD LUCK FOREVER! Nanti masukkan photo che banyak2 dalam bie punya slide yea.

    thanks che, welcome to my blog, heheheeee…o, che minat jugak erk? org tak la minat sangat cuma fanatik jer, huhuuuuu…em, boleh aje, selagi dia tak dimiliki oleh sape2, kita usaha tawan hati dia nak…?? hehehee…grau jer…ape pun, thank you very much 4 ur comment…gud luck also 2 u my dear fren..!!!

  4. chuyaya said,

    salam…..
    hiii….
    lama x dgr berita yea?….
    knape sy x t’msuk d dlm glongan tman2 yg awk ksihi yea?
    sedih nye….
    xpe…….
    smoga awk success slalu hndknye…
    Insyaallah…..

    alo my dear kiey, don’t be so sad.. actually, i’m looking for our swet mmries fotos b4..n 4 the moment, i’m very bz with my assignment projects n 2day je free, blog ni pun bru jer sy on hri ni…sori my dear, i didn’t mean that….never mind, t i paste our fotos n soon u will see it, insyaallah…-)

  5. muhajir said,

    akm bi…sy br tau nk comment kt ne..hehehe..awk cht?hmm..nk anta komen kt cni kna tapis,cz org lain blh bc..nnti kuar ayat jiwang malu la sy hehehe…hmm..slide awk ok..cme kna apgred la la supaya org x bring nk tgk..cntoh nya mcm gmbr2 2 kna pelbagaikan..jgn gmbo y sma je..nnti org boring..ok..nnti sy kaji lg n sy bg komen k…semoga bahagia d sana..hehehe..kim slm kt kwn2 y cun ek..klo awk y pling chun x yah kbo la..sms je hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: